måndag 31 augusti 2009

Josefine skulle blivit 19 år idag....varför?????

DSCN1026

DSCN1022

Hur kan det vara så grymt att någon inte ens ska få uppleva sin 19 årsdag. Livet är så fruktansvärt orättvist. Idag är en hemsk, om ännu mer ångestladdad dag. Vår älskade, älskade ängla skatt, det gör oss så ont att du inte finns med oss. Idag skulle du fyllt 19 år. Tänker tillbaka på alla våra år tillsammans, all glädje, alla svårigheter, som vi alltid fixade tillsammans. Nu får vi försöka fixa resten av vårt liv ensamma, utan dina glada kommentarer, alltid med glimten i ögat. Jag vet inte var vi ska få orken ifrån längre. Du såg alltid något positivt i allt, och i alla människor. Idag kan vi inte annat än tänka på förra årets födelsedag då du fyllde 18. I veckor hade du planerat din dag in i den minsta detalj. Vad vi skulle baka, hur du skulle duka, vilka servetter vi skulle ha. När det var fest ja då var det fest, det gick inte med något halvdant, allt skulle vara prefekt. Vi hade så roligt under vår planering, i allt vi gjorde med dig, för dig. Vi saknar dig så.DSCN1027DSCN1032

Din gravplats verkligen svämmade över av blommor idag, änglar och annat. Lilla gumman så älskad du var…..är. I dag har vi tagit hand om varandra så gott det gått. Ulla kom på fm. för att fika och skingra mina tankar en stund. Hennes Helena börjar i Linköping idag. Lycka till gumman, och kom ihåg att hit kan du alltid komma, välkommen jämt.

DSC00277

Magnus och Maria

har varit här och ätit. Pappa har också varit här. De har delat våra tankar, och de har hälsat på Karlsson förstås. Goa syster Anna-Carin var med hit nyss och vi fick gråta tillsammans, tack för du finns med oss alltid! Säger även lycka till Matilda gumman som börjar sin foto praktik i Sthlm idag, fick gulligt sms tidigt i morse från henne, puss gumman, älskar dig! Tack till er alla som skickat sms och mail, glad att ha er alla, era tankar värmer ska ni veta! Vi har tittat på alla de här korten från Josefines18 årsdag, hon var så pigg, så glad fast hon skulle läggas in i Huddinge dagen efter sin stora dag. Men som vanligt sa hon, måste man så måste man, vår kloka modiga tjej. Födelsedagen firades dagen lång,en jämn ström av gäster kom till dig hela dagen.DSCN1030

Det kom blomsterbud med blommor till dig också. Det kom en underbar korg från goa vännen Olivia. W. Du blev så lycklig och ringde direkt hem till henne och tackade. Du hade redan bestämt att hon skulle bli hembjuden när du kommit hem från Huddinge. Nu blev det aldrig så, du orkade inte, from september var du inte hemma många dagar emellan lasarettsbesöken. Men modet, nej det tappade du aldrig. Vi hade skickat in och berättat om din stundande 18 årsdag i Fagersta Postens, det ska vi fira. Du var så stolt över att bli “Vuxen”.

DSCN1034

DSCN1039

Så här stod det i F.P Josefine Pettersson fyller 18 år på söndag 31/8. Josefine går på gymnasiet, på Olsboskolan med inriktning estet och hemkunskap. Josefine gillar sin skola väldigt mycket, den är helt klart bäst tycker hon. På sin fritid sitter hon mkt vid datorn och chattar med kompisar på msn. Josefine gillar att vara med vänner, bada och bowla. Hon kollar även på film då och då. Josefines framtidsplan är att arbeta på ngt kontor, sedan skulle hon väldigt gärna vilja ha en egen hund. Hon beskrives som glad, omtänksam och positiv. Det gäller att gilla läget, avslutar Josefine med!

DSCN1033

Vi fick låna en ängel som spred sitt ljus i vårt liv!!!!!!