söndag 29 mars 2009

Varför tar vackra drömmar slut???
Helgen har rullat på i full fart. Igår var vi och grattade min syster Anna-Carin hon bjöd på smörgåstårta och massa annat gott, så vi var fyllda ända upp till öronen, men man måste ju bara trycka i sig så mycket det bara går, det är ju så gott, mums, tack. Hade hittat en fint halsband till henne med två hjärtan som satt ihop "systershalsband"hjärtana symboliserar henne och mig, i våra hjärtan är vi alltid tillsammans!!

Idag har vi varit till Rättvik! När vi vaknade i morse så funderade vi vad vi skulle göra idag? vi har ju bara sådana dagar nu känns det som. Vi bestämde oss iallafall för att åka till Rättvik, för att på något vis känna in hur allt känns nu. Vi började med att åka till vår campingplats, där stog vi med snö upp till vaderna, tittade ut över siljan och grät. Där stog Josefines kaninbur, innergolvet till förtältet, allt var tomt och öde, men så fint. Tankarna rullade i huvudet, hur har hela livet kunna förändras så fruktansvärt sen förra hösten? Vi såg Josefine överallt, farandes i permon fullt upp att hälsa på alla, hon hade så mkt att göra där. Vi åkte in på"byn" och fikade på Fricks konditori, något som hör Rättvik till, så konstigt även där, allt smakade lika, det var mycket folk som vanligt, men allt känndes ändå ovanligt. Vi promenerade runt torget där, pratade om alla tokerier Josefine hade haft för sig, vad hon och Marie alltid gjorde. Skrattade även då jag tänkte på när Linn som ofta var med oss till rättvik, flickorna skulle ner på torget och då måste man ju gå över järnvägen, tjejerna skrattade så de höll på att kissa på sig när de berättade att de knappt hann över innan tåget kom för Linn hade fastnat med sin klacksko på järnvägen..plus att josefine satt i sin rullstol....Ja det är nog så, det är tur att man inte vet allt som förälder.
I övrigt så vet jag nog inte hur jag känner, det är ju ett ställningstagande vi måste ta. Det ska ju vara ett ställe för att kunna hämta kraft, och det är det jag inte känner mig säker på om ja kommer kunna. Men nu har vi iallfall varit dit och vi ska verkligen, verkligen ha en rejäl överläggning om det här nu, vända och vrida på allt, och se vad vi kommer fram till. En sak vet vi iallafall, vi älskar Rättvik, så mycket glädje vi haft där med Josefine och Magnus. En sak till när vi kom hem var vi ner till ängla skatten och berättade att vi varit till Rättvik, vet inte varför? men jag skulle vilja ha ett tecken.....En sak till ....sen var vi till syrran och åt upp all överbliven smörgåstårta......nästan.......