måndag 26 april 2010

Tack alla mina kära.

Ett år äldre och lite visare! Haft en underbar dag med mina nära kära. Visst är det så att saknaden är ännu större när flera fattas runt bordet. Lilla gumman som älskade fester av alla de slag. Mamma likaså. Men ni är med oss hela tiden. Fick naturligtvis fina presenter kärleksfullt utvalda, tack till er alla, som vet precis vad jag uppskattar. Men som vanligt för mkt, men ni är ju som ni är:)DSCN1690 Fina presentkort på både kläder och hud vård, så nu blir man nog som ny;) Av Micke fick jag en berlock, en ängel såklart;) och rosor:) Tack till er alla som ringt och skickat sms, kan ju tro att jag blev 100..minst;) men det värmer ska ni veta!

dividerflowerfpink3_69744424 Blev så full i skratt då vi satt och fikade. En ung tjej kom nedför backen hit, jag sa, nej men henne har jag aldrig sett, det måste vara ngn försäljare. Haha, så var det min goa vän Monikas dotter Julia som kom med den underbara orkidén. Monica var genomförkyld, så Julia kom. Jag blev så paff, hon var ju nästan vuxen, hallå och jag är till råga på allt gudmor till henne. Snacka om att jag har dålig koll. Det är ju inte så ofta vi ses, utan blir mest tfn surr då vi har sådana arbetstider både jag och Monika. Men en go tjej är hon allt Julia, som sin mor;)DSCN1686Hann ta några bilder:)

DSCN1687

Självklart var svärmor och svärfar saknade vid bordet. Vi fikade i stället igår med svärfar, och svärmor ska vi till i morgon. Hon kämpar på!

DSCN1685Dessa snyggingar var också här. Noa, Matilda, (som var på visit från Stockholm) och Lovisa. Matilda provar sin studentmössa som hon fått idag, hennes dag närmar sig:) Så roligt att träffa henne mostrus lilla pingla;) Fick en bok av henne, “en shopaholicks bekännelser”. Matilda sa att jag skulle tänka på henne när jag läste den:) DSCN1684 Vishet jag fått med mig nu när jag är så här ruskigt gammal;) är att sluta bry mig i “vänner” som bara hör av sig när de själva behöver stöd, men som själva aldrig ger ngt tillbaka. Så nu ska jag börja med den energisparande åtgärden. Måste lära mig sortera, för att spara energi till de som betyder mest för mig, familjen, de nära och kära och de riktiga vännerna.

rrnn901994