söndag 18 april 2010

Social helg.

littlegirlinhat[1] Ännu en helg i april avklarad. Just nu så snöar det ute, så nog är det april väder allt. Har egentligen inte alls gjort något vettigt i helgen, men varför ska man bara göra vettiga saker? Har haft ledig helg, och när man som jag jobbar varannan helg, så är dessa lediga helger, lite heliga.

s95blinkieL[1]

Var ut och åkte en sväng i går bara. På kvällen kom Mickes bror med sambo hit. Tror att sist vi sågs var på lilla gummans begravning .Det här med tiden är så konstigt, har liksom ingen riktig tids uppfattning längre. Men nu är det ju som det är, vi är osociala, vi vet. Men det blir bättre förhoppningsvis.

Image11GYGY[1]

Idag var Ulla och Kenneth hit på fm och hälsade på, roligt, sällan vi ses alla fyra. ma8[1]Sedan hämtade vi svärfar så han fick vara här och träffade pappsen också. Det var uppskattat.Tänk så mkt tok det har varit med dem under alla år, så många skratt och fester, konstigt hur allt förändras. Men det är ju livets gång och inget man kan påverka. Hur gärna man än vill:/

Nu har vi nyss varit in till kära svärmor som kommit till Fagersta lasarett, och hon repar sig så sakteliga. Vi kan bara hoppas nu att hon ska få lite mer krafter för att orka resten av det här racet. Skönt att hon är i Fagersta. Hon hade haft besök hela dagen, roligt för henne.

17[1]