fredag 2 april 2010

Glad Påsk!

Kort och gott. Jag önskar alla mina vänner och er jag inte känner, en Glad Påsk!!!

.paskkyckling_34856635[1]

josefine mormor

due[1]

SAVE0011

06_0

Var ner till lilla gumman med ris och påskägg. Hon ville alltid ha ris här hemma med små ägg i. Vi pyntade tillsammans. Nu har jag inte ens en kyckling framme:/Blir påsk ändå! Men har ju haft förmånen att mata svärmors pippin:) Dock inte kycklingar men ändå…kvitter:) Hon kom hem idag, känner sig nog bättre i hemma miljö! Bara allt lägger sig. Det kan vara så. Pappa kände sig som sjukast då han var inlagd. Man rör sig ju på ett annat vis hemma, och man måste försöka vara på benen, så är det, även om det känns jobbigt. Oj vad vi tjatade på pappa om det!!

Vi jobbar på och det är som det ska med det. Micke har även han jobbat som sjutton, blev 22 en kväll, borta jobb då har de fullt upp. Vi hinner inte nöta så mkt på varandra iaf;) Men hinner just inte med annat heller. Men idag är man bara glad att vi har jobb. För övrig har han väldans ont i ryggen, den gamla mannen;)

Magnus har jour hela helgen så de måste ju vara i Fagersta. Hans gulliga svärmor Lena bjöd hem oss till henne på påsk middag, så vi får iaf “påska” ihop, gulligt av henne:)

Livet får lov att vara som det är…när det inte blev som det skulle! Får göra det bästa av allt, ngt annat val finns inte, man väljer inte vad som händer...tyvärr! Sen kan människor reta sig på skitsaker hur mkt de vill, allt blir så litet i jämförelse:/ Men det är klart har man inget att haka sig på, så kanske det blir så!!