söndag 4 april 2010

Påsk Dagen och andra dagar!

gladpask1I går var vi på middag hos Magnus svärmor Lena, så trevligt! Lena och flickorna Maria och Therese (Marias syster) hade gjort så väldigt mkt god mat. Även deras lille bror Tobias hade varit med på ett hörn:) Allt smakade verkligen så bra. Vi är glada att Magnus har fått en så fin familj med på “köpet”:) Det känns som om vi också känt varandra hela livet, det är roligt!

.407[1]

Marias mormor och hennes sambo var också med. Så synd att inte mamma och Marias mormor hann träffas, åh vad de skulle trivas i varandras sällskap. Samma tanke har jag varje gång vi ses. Lika gulliga och omtänksamma! Vi fick också äran att få lyssna på lite trubadur musik. Marias bror Tobias var verkligen duktig, både att spela och sjunga. Så modig;)

6014_101749253170949_100000076252529_53457_428993_n[1]

Som alltid saknades lilla gumman, och det blir om ännu mer påtagligt när det är speciella helger. När vi kommer hem igen, och det är så tyst, då hennes dörr är stängd, och det är bara så tomt. Jag tror att detta är ngt som aldrig, aldrig kommer att gå över, hur ska det kunna gå över? Hon fattas ju vår familj varje dag.

DSC00343

Då måste vi tänka på det käraste vi har nu. De som betyder allt för oss. Magnus och Maria. Tack vare dem så står vi på benen. Hoppas vi inte kväver dem med vår kärlek.

line202[1]

Josefine finns alltid med oss, hon kommer alltid att vara vår ängel. Hur lång tid som än kommer att gå, så kommer hon alltid att vara närvarande. Vi släpper henne aldrig. I alla våra nya kliv och nya händelser i livet så finns du med oss, alltid, vår vackraste skatt.

Vi fick låna en ängel som spred sitt ljus i vårt liv, i varje andetag!

angioletto[1]