söndag 28 mars 2010

Födelsedag i Stockholm!

ma33[1] DSCN1624 Ja då har vi varit iväg och bara myst några dagar och firat Micke som fyllde 50 år:) Vi har latat oss och relaxat på hotell. Även hunnit med att irra runt i stan;)



DSCN1631

Födelsedagen firade vi med middag på Hamburgebörs och såg showen R.E.A. Firade såklart med Magnus och Maria som var med oss. Ja det var riktigt mysigt!!! image

Men visst är det så att jag/vi har lite jobbigt med Stockholm ändå. Det beror väl på spåren i hjärnan!! Stockholm förknippar vi lätt med Huddinge sjukhus. För det var ju då vi var i Sthlm, i samband med allt runt Josefine.DSC00036

Sen är det ju så att det spelar egentligen ingen roll vad vi gör, vi kommer alltid att vara en för lite i familjen. Josefine kommer alltid att fattas oss…Vi försöker att lära oss leva med det, men det är fan så svårt. Vi hade iaf toppendagar, men visst är det skönt att komma hem igen. Detta tempo och stress i stor staden passar inte alls oss. Jätteroligt att åka dit, men jätteskönt att åka hem:)

Idag har vi ju återgått till sommartid också. Nu fattas bara våren! Vi har hunnit mycket idag. Varit till svärmor och till svärfar. Gav svärmor en styrke kram inför den jobbiga veckan, med behandlingar och annat skit! Livet fortsätter att djävlas med vad det kan, tänk om alla bara kunde få vara friska och njuta av livet. Men det är tydligen alldelens för mkt begärt!
"him023[1]

Sedan har vi även hunnit med kalas hos kära syster som fyller idag. Där smockade man som vanligt i sig för mkt sött och gott, men kan ju inte låta bli:) Tack!