onsdag 26 maj 2010

Kalasat i förskott!

517727yelxj1k4y5 Idag har vi gratulerat Magnus som fyller 25 år på fredag. Vi tog det idag, eftersom det passade bäst:) Känns tokigt att inte kunna fira med honom på fredag, men de firade gärna med oss idag.

De bjöd på jättegod smörgåstårta. inte nog med det utan Maria hade bakat så mkt gott, även en så fin och god jordgubbstårta. Smakade skolavslutning. Proppmätt är bara förnamnet. Hon är då en riktig husmor, den gullvippan:) Så duktig.

Magnus med förstås, även om han mest står för disken, och kommer med glada tillrop under provsmakningen…som sin far;) Jätte trevligt var det iaf. Syster och Noa och pappa var med. Farmor var inte så pigg utan ville vila tills i morgon, då hon och Micke far till Västerås. Ja det är lite mkt nu, runtomkring. Men lugnar väl ner sig om ett par veckor.

DSCN1738 Noa tycker paket är kul:)

DSCN1741

Andra med:)

DSCN1742

Tack för mkt gott älskade ungar, ni som förgyller vårt liv. Hoppas fredagen blir jättetrevlig med resten av gänget. Cykla nu lugnt Magnus:) Puss Kram älskar er.

I ljus och mörker finns du alltid med oss, vår älskade ängla skatt. Är så glad över kortet på dig som Magnus och Maria har på sin bokhylla. Där du sitter och följer dem i livet, och får ständigt vara med, som den eviga lilla systern. Du är alltid med oss alla!

DSCN0656